Найоригінальніші кафе та ресторани Львова

Зміст:

Львів не просто стародавнє місто з пам'ятками, це місто, де можна дуже весело і цікаво провести час. Тут туристу мало одного дня і навіть декількох днів, щоб все побачити. Львівським туристам будуть цікаві не тільки пам'ятники, храми, замки та інші пам'ятки, а й незвичайні, оригінальні кав'ярні і ресторанчики, які зустрічаються на кожному кроці.

Криївка

Це колоритний і незвичайний ресторан, в вигляді підпілля УПА з оригінальною кухнею. Тут все в єдиному стилі. Дуже цікаві назви страв. Інтер'єр відповідає назві.

Адреса: пл. Ринок, 14

 

Мазох-кафе

Неординарний Захер Мазох народився у Львові і в його честь був створений цей заклад, де панує атмосфера мазохізму, звичайно, в жартівливій формі. Уже біля входу зустрічає відвідувачів сам Мазох.

Адреса: вул. Сербська, 7

 

Дім легенд

Один з найпопулярніших ресторанів Львова. Кожна кімната має свою легенду. А на даху є тераса, де живе милий сажотрус, а ще тут розташувався невеликий автомобіль.

Адреса: вул. Староєврейська, 48

 

Гасова Лямпа

Музей-ресторан, який створений на честь винаходу гасової лампи. Вона була створена у Львові Лукашевичем і Зехом, які зустрічають гостей біля входу. Все присвячено в цьому ресторані лампі, а з тераси відкривається гарний вид.

Адреса: вул. Вірменська, 20

 

Трапезна

Ресторан, який знаходиться у льосі монастиря. Тут середньовічний інтер'єр і галицька кухня, гасові лампи, дерево, натуральні тканини, а це все робить атмосферу дуже приємною і камерною.

Адреса: вул. Валова, 18А

 

Золотий дукат

Кафе зі старовинним інтер'єром, де можуть приготувати понад 40 видів кави, яку обсмажують безпосередньо перед її приготуванням, що робить смак напою надзвичайно смачним.

Адреса: вул. Федорова, 20

 

Копальня кави

Незвичайна кав'ярня, яка розташувалося в діючий книгарні. Тут клієнти можуть дізнатися звідки з'являється кава у Львові і спуститися в копальню, щоб добути її, а потім спробувати свіжу каву. У кафе можуть приготувати понад 30 видів кави.

Адреса: пл. Ринок, 10

 

Масони

Це тематичний ресторан, який знаходиться в квартирі. Таємнича атмосфера, напівтемрява, інтер'єр підкреслює, що це секретне місце. Тут все в стилі таємного масонського товариства. Найдорожча ресторація, але якщо оформити карту в одному з ресторанів мережі, то ціна буде в кілька разів нижчою.

Адреса: пл. Ринок, 14

 

Під золотою розою

Ресторан в єврейському стилі. Все тут в єврейських традиціях - інтер'єр, страви, меню, абсолютно все. Потрапляєте як в єврейську квартиру. А ще однією особливістю ресторану є відсутність цін, можна торгуватися.

Адреса: вул. Староєврейська, 37

 

Лівий берег

Ресторан-музей оперного театру. Розташований в підвалі оперного. Все присвячено театру і його історії. Інтер'єр у вигляді театрального буфету. Згідно з легендами, під оперним театром протікала річка Полтва, тому тут є міст і імітація річки.

Адреса: пр. Свободи, 28

 

Забронювати квартиру подобово в історичному центрі Львова

 

 Вам сподобалось? Ви знаєте що робити :)