Соляні кімнати Києва

Зміст: 

Центр здорового життя

У центрі "Здорового життя" є своя соляна печера. Цілющий мікроклімат створюється завдяки насиченню повітря високодисперсним сухим аерозолем хлориду натрію. Обладнано кімнату галогенератором і озонатором. Для створення печери використовувалися тільки натуральні матеріали. 

Адреса: вул. Предславинська, 29 

 

Соляна хатинка

"Соляна хатинка" має мікроклімат аналогічний знаменитим закарпатським печерам в Солотвино. Створена кімната з натуральних матеріалів. Цілющий клімат заряджає енергією, підвищує імунітет, допомагає відновити здоров'я і позбавляє від алергії. 

Адреса: пр. Лобановського, 17 

 

Соляна кімната

komnata

У київській міській лікарні №4 є своя соляна кімната. Тут відтворено природний мікроклімат, який має цілющі властивості. Для її створення були використані тільки натуральні матеріали.

Адреса: вул. Солом'янська, 17 

 

Кафе «Соляна Печера»

Кафе "Соляна Печера" дарує своїм відвідувачам прекрасну атмосферу, хороший відпочинок і відмінний заряд енергії. У кафе цілюще повітря, домашня кухня і приємна музика. Інтер'єр створений з натуральних матеріалів. 

Адреса: бул.Тараса Шевченко, 6 

 

Saltroom

Saltroom є мережею сольових кімнат, де цілющий мікроклімат, який має такий же склад, як і клімат знаменитих соляних шахт Солотвина. Соляні печери допомагають позбутися алергії, шкірних захворювань, захворювань верхніх дихальних шляхів і багатьох інших. Відвідування Saltroom благотворно впливає на організм. 

Адреса: вул. Урлівська, 13 

вул. Закревського, 81/1

 

Вам сподобалось? Ви знаєте що робити :)