Де зустріти Новий рік в Україні

Зміст:

Кам'янець-Подільський 

Кам'янець-Подільський Новий рік - це свято зі смаком середньовіччя. У свою програму можете включити екскурсію по Кам'янець-Подільській фортеці. У вас є можливість зустріти Новий рік в старовинному замку. Це буде свято романтичне, середньовічне, оригінальне і незабутнє. 

 

Софіївка 

Софіївка - це прекрасний парк, де всюди віє романтикою. У Новий рік можна прогулятися неймовірним зимовим Софіївським парком, відправитися на екскурсію володіннями Потоцьких, а потім відвідати святковий банкет. 

 

Чернівці 

Серед найкрасивіших міст України, звичайно ж, Чернівці. Гості мають можливість прогулятися казковим зимовим містом і відвідати знаменитий Чернівецький університет ім. Юрія Федьковича, а так само кам'яну церкву Святого Юрія, дерев'яну Троїцьку церкву, ратушу і інші чудові пам'ятки міста. А саму новорічну ніч можна провести в одному із затишних ресторанів.

 

Львів 

Казковий Новий рік гарантований у Львові. У новорічну програму потрібно включити екскурсію львівськими замками. Прогулянка львівськими вуличками і пам'ятками буде цікавою і захоплюючою. А святкову вечерю можна влаштувати в одному з тематичних ресторанів міста. 

 

Закарпаття 

Хочете Новий рік в стилі етно і познайомитися з цікавими традиціями, тоді треба вирушати в Закарпаття. Тут українські традиції з нотками інших європейський народів, що зроблять свято унікальним і незвичайним.

 

Вам сподобалось? Ви знаєте що робити :)