Екотуризм в Україні. 5 цікавих місць для відпочинку

Зміст:

Вилкове

В Одеській області знаходиться мальовниче містечко Вилкове. Його ще називають «українською Венецією». Розташований в місці, де зустрічаються річка Дунай і Чорне море. Вилкове - це містечко на воді, весь в каналах. Люди пересуваються переважно човнами.

 

Актовський каньйон

В Україні є каньйони. Один з них Актовський каньйон, який знаходиться в Миколаївській області. Глибина цього каньйону становить 50 метрів. Через каньйон протікає річка Мертвовод. Прекрасне місце для скелелазів і любителів усамітненого відпочинку.

 

Водяники

У Черкаській області є село Водяники, які стали відомі як гірськолижний курорт. З 2008 року в цьому мальовничому місці був створений гірськолижний розважальний комплекс. Мало хто знає, що це місце цікаве не тільки взимку, але і в інші пори року, так як тут можна чудово провести час і добре відпочити.

 

Орлівщина

Село Орлівщина розташоване в Дніпропетровській області, на березі річки Самара. Підкорює своєю природою. Тут прекрасний сосновий ліс. Орловщина має чудовий регіональний ландшафтний парк.

 

Розтоки

Розтоки - це мальовниче село в Чернівецькій області. Тут можна помилуватися прекрасними водоспадами, швидкими водами річки Смугарів, шумними струмками і прекрасними карпатськими пейзажами.

 

Вам сподобалось? Ви знаєте що робити :)