10 найкрасивіших місць для фотосесій в Одесі

Зміст:

Літо вже не за горами і багато людей поїдуть до моря. Серед найпопулярніших напрямків в Україні - це, звичайно ж, Одеса. Природно, що під час відпочинку хочеться зробити красиві фото. Пропонуємо вашій увазі кілька вдалих і красивих місць для відмінних фотографій.

Оперний театр

Оперний театр - це одне з найпопулярніших місць, найбільш впізнаване і красиве. Кожен, хто приїхав в Одесу, обов'язково повинен побачити один з найкрасивіших оперних театрів України та Європи.

 

Потьомкінські сходи

Хіба можна приїхати в Одесу і не побувати на знаменитих Потьомкінських сходах, а тим більше не сфотографуватися там. Це одна з обов'язкових локацій для фото в Одесі.

 

Воронцовська колонада

Колонада, яку ще називають ротондою або бельведером, є одним із символів Одеси, тому тут обов'язково потрібно фотографуватися, тим більше, що фото тут виходять чудові.

 

Міський сад

Де ж ще можна зробити красиві фото, як не в саду. Міський сад відмінне місце для цієї мети.

 

Аркадія

Пляж і весь район Аркадія можуть стати чудовими декораціями для фотесессіі. У цій частині міста багато красивих місць, розваг і, звичайно ж, море.

 

Соборна площа

Відмінним місцем для шикарних фотографій може стати Соборна площа. Це одна з головних площ міста з давньою історією, де багато пам'яток, які можуть стати хорошим фоном для прекрасних фото.

 

Бульвар Жванецького

Бульвар Жванецького - це одне з місць, де час зупиняється. Тут можна чудово провести час і закарбувати це на фото.

 

Золотий берег

Пляж Золотий берег одне з улюблених місць одеситів і гостей міста. Чистий, красивий пляж і чудова алея вздовж берега - місце створене для морської фотосесії.

 

Тещин міст

Тещин міст - це пішохідний міст, улюблене місце закоханих і молодят, які залишають на його перилах замки, як символ міцного кохання. Міст так само може стати прекрасним місцем для гарної фотосесії.

 

Парк Перемоги

Парк Перемоги - це пам'ятник садово-паркового мистецтва, так що, де ж ще можна зробити красиві фото як не в гарному парку, в цьому зеленому куточку Одеси.

 

Вам сподобалось? Ви знаєте що робити :)