Де покататися на конях в Києві

Зміст:

КСК «Кентавр»

Клуб "Кентавр" знаходиться всього в 3 км від Києва. Всім, хто вибрав цей клуб, гарантовані приємні прогулянки верхи на свіжому повітрі в мальовничих місцях. Тут можна не тільки навчитися верховій їзді, але і професійно розвиватися в цьому виді спорту. Пропонуються різні розваги, проведення свят і фотосесії. Тренування проводяться тільки під відкритим небом.

Ціна: від 300 грн (60 хвилин)

Адреса: Одеська траса, ЖК "Новий Хотів", вул. Садова

 

КСК «Ранчо» 

"Ранчо" - це релакс, лісові прогулянки та чудові враження. У клубі працюють професійні інструктори. Є іпотерапія. Клуб має альтанки і пропонує активний відпочинок. Крім цього, можна зайнятися пейнтболом. Всі розваги на свіжому повітрі, без міської суєти.

Ціна: від 350 грн (60 хвилин)

Адреса: м Київ, Троєщина, вул. Надії, 3а 

 

КСК «Магнат» 

КСК «Магнат» знаходиться біля Борисполя. У клубі можна навчитися тонкощам верхової їзди. "Магнат" пропонує вибір породистих коней і професійних тренерів. Тут можна проводити різні заходи і свята. Всім гарантований прекрасний відпочинок. Є як відкритий, так і закритий манеж.

Ціна: від 510 грн (45 хвилин)

Адреса: с. Чубинське, вул. Липнева, 1 

 

КСК «Дарвін» 

У клубі можна покататися на конях, можна зробити красиву фотосесію, а так само відвідати міні-зоопарк. "Дарвін" невеликий клуб, де можна навчитися азам верхової їзди. Заняття проходять на природі, критого манежу немає.

Ціна: від 200 грн (60 хвилин)

Адреса: м Київ, вул. Ушицька 30 

 

Golden Horse

Клуб пропонує прогулянки, навчання верховій їзді, хороших інструкторів, прекрасних коней і багато інших послуг. В Golden Horse в основному займаються індивідуальними заняттями. Всі заняття проводяться на природі, критих приміщень для верхової їзди немає.

Ціна: від 150 грн (60 хвилин)

Адреса: с. Тарасівка, вулиця Ломоносова, 1 

  

КСК «Фаворит» 

Клуб має хороший вибір коней. Можна займатися верховою їздою, як на природі, так і в закритому манежі. Верхова їзда в клубі проводиться під керівництвом досвідчених інструкторів. В "Фавориті" займаються новачки і професійні спортсмени.

Ціна: від 200 грн (60 хвилин)

Адреса: с. Личанка, вул. Центральна, 43   

 

КСК «Болівар» 

Це клуб, де працюють професіонали, які допоможуть новачкам опанувати навички верхової їзди, а досвідченим досягти вершин майстерності. Є можливість займатися в будь-який час року і при будь-якій погоді, так як є криті манежі.

Ціна: від 350 грн (45 хвилин)

Адреса: с. Здорівка, вул. Щорса, 114 

 

Кінно-прогулянкова база «Набіг» 

На базі є прогулянкові коні, поні, фаетони, брички і все необхідне для гарного відпочинку з кіньми. Тут не займаються верховою їздою як спортом, а тільки катаються і отримують задоволення від спілкування з природою. Є на базі досвідчені інструктори. "Набіг" розташований біля лісу. Тут можна проводити свята, корпоративи, фотосесії та інші заходи.

Ціна: від 250 грн (30 хвилин)

Адреса: м. Київ, вул. Вишгородська, 85в

 

Вам сподобалось? Ви знаєте що робити :)