Що потрібно побачити в Україні

Зміст: 

Підгорецький замок 

Підгорецький замок - це перлина України, яка знаходиться у Львівській області. Замок був побудований в 17 столітті. Місцеві жителі стверджують, що в цьому замку живе привид, який вони неодноразово бачили. 

 

Аккерман 

Аккерман або Білгород-Дністровський є популярним курортом в Одеській області. Тут знаходиться відома Аккерманська фортеця. Білгород-Дністровський дуже старовинне місто. 

 

Базальтові стовпи 

Базальтові стовпи - це унікальний природний феномен, подібних в Україні немає. Розташовані в Рівненській області. Стовпи мають форму багатогранників. Дуже мальовниче місце.

 

Бакота 

Бакота населений пункт, який знаходиться в Хмельницькій області. Розташувалося воно на берегах річки Дністер. Тут відкривається найкрасивіший вид на Дністер. В Бакоті знаходиться унікальний печерний монастир. Неймовірно мальовниче місце. 

 

Збаразький замок 

Збаразький замок розташувався в Тернопільській області. Колись був резиденцією королів. На даний момент це національний комплекс. Під час війни замок дуже постраждав, але був відреставрований і зараз він виглядає навіть краще. Є ресторан і готель. 

 

Вам сподобалось? Ви знаєте що робити :)