Топ-5 лижних курортів України

Зміст: 

Буковель 

Буковель найбільший і найпопулярніший зимовий курорт України. Розташований він на схилах гір Буковель, Довгої та Чорної Клеви. Курорт пропонує 16 підйомників, 63 траси різної складності. Є снігові гармати. У Буковелі працюють лижні школи, пункти прокату споряджень, велопарк, сноупарк і багато іншого. Пропонуються розваги для дорослих і дітей. Курорт має в своєму розпорядженні прекрасну інфраструктуру. Лижний сезон починається в грудні і закінчується в квітні. 

 

Драгобрат 

Драгобрат самий високогірний курорт України. Один з найкрасивіших гірськолижних курортів країни, який розташований в мальовничому куточку Карпат. Знаходиться на схилах гори Стіг. Є 9 трас різної складності, а так само 10 підйомників і трампліни для фрістайлу. Сезон починається в листопаді і триває до травня. 

 

Славське 

Славське найпопулярніший курорт у Львівській області. Пропонується 11 трас і кілька підйомників. Це не тільки популярний курорт, але і місце, де тренуються професійні спортсмени. Сезон в Славському триває з листопада до квітеня. 

 

Красія 

Красія гірськолижний курорт, який давно має хорошу репутацію, і славиться своєю красою. Гірськолижний курорт підходить як для новачків, так і для професіоналів. Тут є кілька трас і основна є найдовшою трасою в Україні, а так само є кілька підйомників. Неметушливий гірськолижний курорт. Сезон починається в грудні і триває до квітня. 

 

Плай 

У Карпатах багато цікавих місць і серед них гірськолижний курорт Плай, який ще досить молодий, але дуже активно розвивається. Розташований він на горі Плай. Є 7 трас, які розраховані як для новачків, так і для досвідчених лижників, а так само є підйомники. Гарна і дуже продумана інфраструктура. Курорт пропонує багато цікавих розваг. Сезон починається в грудні і закінчується в квітні.

 

Вам сподобалось? Ви знаєте що робити :)