Де покататися на квадроциклах в Києві

Зміст: 

Драйв-центр "МРІЯ НАПРОКАТ"

Драйв-центр "МРІЯ НАПРОКАТ" має великий вибір квадроциклів, мотоциклів, баггів, джипів і снігоходів. Є можливість зайнятися як спокійною їздою, так і екстремальною. Кожен знайде для себе те, що хоче і отримає максимум задоволення. 

Адреса: вул. Бориспільська 27 

 

RangerQuadroPark

RangerQuadroPark має в своєму арсеналі нові квадроцикли, які можна назвати всюдиходами. Пропонуються три траси різної складності: одна для початківців, де спокійна їзда, друга для досвідчених, з озерами і лісами, а третя для екстремалів, з болотами, лісами і трамплінами. Кожен відвідувач клубу знайде тут, то що шукав і залишиться задоволений результатом. 

Адреса: Колонщина, вул. 1 травня, 2 

 

Kvadro Drive

Kvadro Drive пропонує потужну техніку і мальовничу місцевість. У клубі є можливість отримати багато емоцій, екстремально провести час, а потім тихо відпочити на природі в альтанці. Є можливість зробити красиві фотографії. 

Адреса: с. Козинці, вул. Мічуріна, 1 

 

X-park

X-park хороший клуб, де можна освоїти управління квадроциклами і стати професіоналом. Досвідчені любителі квадроциклів так само зможуть цікаво провести час в клубі. X-park - це складні траси і важкопрохідні місця. Багато вражень отримають всі відвідувачі клубу. 

Адреса: Парк Дружби Народів 

 

Клуб "Гасай!"

Клуб "Гасай!" пропонує одні з кращих трас. Завдяки тому, що територія клубу велика, то є хороший вибір різноманітних трас. "Гасай!" має відмінні квадроцикли та професійних інструкторів. Розташований клуб в мальовничому місці. 

Адреса: с. Велика Солтанівка (Одеська траса)

 

Вам сподобалось? Ви знаєте що робити :)