Місця для красивої фотосесії у Львові

Зміст:

Львів одне з найкрасивіших міст України. Звичайно, що в такому красивому місці з'являється бажання фотографувати і не тільки пам'ятки, але і себе на їх фоні. Хочеться не просто фото, а красиві фото. Запропонуємо вам декілька місць, де можна зробити відмінну фотосесію. Львів таке місто, що тут на кожній вуличці можна знайти родзинку для красивих фотографій. І так, приступимо до пошуку місць.

 

Високий замок

Високий замок одне з місць, де можна зробити прекрасні фото. Є можливість зробити панорамні фотографії з красивим видом міста, якщо піднятися на найвищу точку. Ще більш ефектними такі фото будуть у вечірній час. Тут красива природа і багато місць для прекрасної фотосесії з природним, живим фоном.

Адреса: вул. Замкова

 

Палац Потоцьких

Якщо хочете зробити фото на тлі архітектури, то у Львові з цим проблем немає і одне з найбільш примітних і красивих місць для подібної фотосесії є Палац Потоцьких. Це місце дозволить вам зробити шикарні фотографії, точніше королівську фотосесію.

Адреса: вул. Коперника, 15

 

Ратуша

Панорамні фото можете створити, піднявшись на Ратушу. Якщо знайдете в собі сили подолати велику кількість сходинок, то бонусом стануть фотографії з чудовими видами Львова.

Адреса: пл. Ринок, 1

 

Будинок Вчених

Фотографії вийдуть неймовірними в Будинку Вчених. Зовні будівля красива і можна зробити відмінні фото, але фотографуватися обов'язково потрібно і всередині. Створювався кращими віденськими архітекторами як казино. Красивий інтер'єр з вишуканими меблями, чудовими вітражами, килимами, дерев'яним різьбленням, шикарними сходами та іншими принадами. Відчуйте себе як на королівському балі десь в середньовічній Європі.

Адреса: вул. Листопадового чину, 6

 

Шевченківський Гай

Хочете зробити фотосесію в українському стилі, тоді вам в Шевченківський Гай. Це музей народної архітектури та побуту. У цьому місці представлені старовинні хати і церкви з їх автентичним оздобленням. У цьому музеї під відкритим небом можна добре провести час і зробити старовинну і цікаву фотосесію.

Адреса: вул. Чернеча гора, 1

 

Італійський дворик

Фотосесія в італійському стилі або романтична фотосесія добре вийде в Італійському дворику. У цьому місці панує атмосфера середньовічної Італії, так як більше 500 років тому тут працювали досвідчені архітектори з Італії. Зустрічають всіх відвідувачів старовинні колони, статуї і архітектура.

Адреса: пл. Ринок, 6

 

Стрийський парк

Фото на тлі озера, де цілий рік плавають лебеді, можна зробити в Стрийському парку. Крім цього, в парку навесні квітнуть магнолії. Багато кованих лавок в парку, є руїни, скульптури, містки і красива природа, які додадуть родзинку вашій фотосесії.

Адреса: вул. Стрийська, 20-22

 

Аптека-музей

Незвичайними та оригінальними будуть ваші фото в стінах старої аптеки та її дворику. Ви думаєте, що аптека це нудно і нецікаво, тоді зайдіть в цю і не забудьте фотоапарат, і ви зрозумієте, що дуже помилялися. Вийде дуже ненудна фотосесія.

Адреса: вул. Друкарська, 2

 

Підгорецький замок

Гарантовано у вас будуть неймовірно красиві фото, якщо зробите фотосесію в Підгорецькому замку. Це місце просякнуте містикою. Дивовижно красивий не тільки сам замок, який виконаний в італійському стилі, але і територія навколо нього.

Адреса: Львівська обл., Бродівський район, с. Підгірці

 

Собор Святого Юра

На пагорбі у Львові можна побачити чудовий храм і це Собор Святого Юра. На цьому пагорбі, на тлі прекрасної архітектури в стилі українського бароко, можна зробити відмінну фотосесію.

Адреса: пл. Святого Юра, 5

 

Вам сподобалось? Ви знаєте що робити :)