Кілька цікавих локацій в Україні

Зміст: 

Одеські катакомби

Одеські катакомби - це цікавий і захоплюючий підземний світ. Довжина катакомб складає близько 2500 км. У цьому дивовижному підземному лабіринті можна дізнатися про цікаві історичні події. Катакомби місцями впираються в природні печери, де є різні копалини. 

 

Актовський каньйон 

Актовський каньйон являє собою природний комплекс. Це єдиний подібний каньйон в Європі. Має схожість з американськими каньйонами. Тут протікає річка Мертвовод. Довжина каньйону складає приблизно 5 км. Актовський каньйон - це ансамбль з гранітно-базальтових скель і гранітних валунів. Сюди все частіше з'їжджаються любителі скелелазіння, альпінізму і екстриму. Знаходиться в Миколаївській області в селі Актово. 

 

Водоспад Шипот 

Шипот в числі найкрасивіших водоспадів в Україні. Його висота 14 метрів. Дуже красивий водоспад, який розташований в мальовничому куточку. Шипот знаходиться в Закарпатській області в селі Пилипець. 

 

Тунель кохання 

Тунель кохання приваблює своєю красою. Це одне з найромантичніших місць. Існує повір'я, що тут закохані можуть загадувати бажання, і вони обов'язково збудуться. Тунель розташований на залізниці між селами Клевань і Оржів в Рівненській області. 

 

Скелелазний район Дениші 

Скелелазний район Дениші розташований на річці Тетерів, неподалік від Житомира. Тут прекрасна природа і дуже красиві види. Його вже багато років як облюбували альпіністи. Чудове місце як для досвідчених скелелазів, так і для початківців.

 

Вам сподобалось? Ви знаєте що робити :)