Популярні аквапарки України

Зміст:

Термінал (Бровари) 

Якщо хочете добре розважитися, весело провести час і оздоровитися, то вам в аквапарк "Термінал". Цілий рік аквапарк відкритий для відвідувачів. Тут можна зарядитися енергією, поплавати, відпочити і відволіктися від повсякденного життя.

 

Острів Скарбів (Кирилівка, Запорізька обл.) 

У Кирилівці знаходиться аквапарк "Острів Скарбів", який є найбільшим аквапарком в Україні і в Східній Європі. Тут одночасно може розважатися велика кількість дітей і дорослих, більше 3000 чоловік. Веселощі, відпочинок і релакс гарантовані всім.

 

Мис Доброї Надії (Бердянськ) 

Аквапарк створений у вигляді замку. Дуже цікава територія, де є дивовижні рослини, зони для відпочинку і розваг, басейни, атракціони і все що потрібно для прекрасного проведення часу. Ввечері тут проводяться концерти.

 

Джунглі (Харків) 

Аквапарк "Джунглі" - це справжній тропічний острів, де цікаво, весело і захоплююче. Тут є басейни, водоспади, гірки, розваги і тропічні рослини.

 

Коблево (Коблево) 

Аквапарк "Коблево" місце, де зможуть весело провести час і дорослі, і діти. Є розваги і місця для релаксу.

 

Аттика (Очаків) 

Побудований аквапарк в давньогрецькому стилі. Тут є багато розваг, які дозволять захоплююче провести час.

 

Алігатор (Тернопіль) 

Аквапарк одне з найпопулярніших місць в місті. Розташований в розважально-оздоровчому комплексі «Алігатор». Тут є все для хорошого відпочинку.

 

Пляж (Львів) 

Аквапарк "Пляж" дуже цікавий розважальний комплекс, де можна не тільки повеселитися, а й оздоровитися. Прекрасне місце для всієї родини.

 

Цунамі (Івано-Франківськ) 

Аквапарк розташований в розважальному комплексі. Є тут різні розваги і атракціони. В аквапарку можна зайнятися дайвінгом, серфінгом, а так само поніжитися в басейні з підігрівом під відкритим небом.

 

Одеса (Одеса) 

Аквапарк "Одеса" дуже популярне місце. Тут є цікаві гірки і басейни. Місце для справжніх веселощів, нудно тут точно не буде.

 

«Акваторія» (Скадовськ) 

"Акваторія" чудове місце для дитячого відпочинку. Тут можна добре відпочити всією сім'єю. На території багато атракціонів для дітей.

 

Вам сподобалось? Ви знаєте що робити :)