Найкращі пляжі, басейни і пляжні комплекси Києва

Зміст:

Літо, спека, а ви в задушливому Києві, а не на морі. Не варто засмучуватися, хоч столиця і не зможе повністю замінити море, але зможе запропонувати непогані пляжі, де можете відпочити, розслабитися і навіть забути про те, що ви у величезному мегаполісі, а не на морі. Пропонуємо вашій увазі кілька київських пляжів.

Де в Києві є хороші пляжі

 

Центральний

Пляж «Центральний» розташований на Дніпрі, недалеко від центру міста, на Трухановому острові. Це безкоштовний пляж, де відносно чисто. На території є кабінки для переодягання, душові кабінки та туалети. Тут зможете перекусити в невеличких кафе. Є тут і парашутна вишка. Оточує пляж красива природа.

Ціна: безкоштовно

Адреса: ст.м. Поштова площа, Труханів острів

 

Дитячий

Пляж дуже пристойний, тут чистий пісок і досить чиста вода. Є рятувальники, тому тут доволі безпечно. Хороший пляж для відпочинку з дітьми. Дуже чисто, є контейнери для сміття. На пляжі встановлено табло з потрібною інформацією про температуру повітря, води. Є прокат шезлонгів, парасольок, кругів, жилетів, м'ячів та ін.

Ціна: безкоштовно

Адреса: ст.м. Гідропарк, міст Венеціанський

 

Маячок Beach Club

Це комплекс, де є багато розваг і більшість з них включені у вартість вхідного квитка. Шезлонги і парасольки так само входять у вартість квитка. Є тут і аніматори. За окрему плату можна покататися на водних лижах, таблетці або скутері.

Ціна: дорослі: пн.-пт. - 100 гривень., сб.-нд. - 200грн.; діти (до 13 років): безкоштовно

Адреса: Жуків острів, вул. Лютнева 58-а

 

City Beach Club

Хочете відпочити біля басейну в хорошій компанії і з великою кількістю розваг, тоді вам в City Beach Club, який розташувався на даху ТРЦ Ocean Plaza. Є басейни для дітей і для дорослих. У розпорядженні бари і ресторани. Проводяться концерти і цікаві вечірки. Шезлонги, парасольки платні.

Ціна: уточнювати (змінюється в залежності від заходів)

Адреса: вул. Антоновича, 176 (ТРЦ Ocean Plaza)

 

Золотий

Потрібен тихий і спокійний пляж, в такому випадку варто відвідати пляж «Золотий». Досить чистий і малолюдний пляж. Є кабінки для перевдягання та туалети. Немає кафе і ресторанів, зате є прекрасний вид.

Ціна: безкоштовно

Адреса: ст.м. Гідропарк, міст Патона

 

Sky Family Park

«Sky Family Park» відмінне місце для проведення сімейного відпочинку. Багато розваг для дітей і дорослих. Є басейн, де підтримується постійна температура. На території розташовані майданчики для заняття різними видами спорту, а також кафе, ресторани і бари. Вхід в басейн платний, шезлонги платні.

Ціна: дорослі - 50 грн.; діти (до 12 років) - безкоштовно

Адреса: проспект Генерала Ватутіна 2-Т (ТРЦ Skymall)

 

Bora Bora Beach Club

Bora Bora Beach Club є пляжним клубом, який має в своєму розпорядженні як свої басейни, так і вихід до Дніпра. Обладнаний клуб всім необхідним для активного відпочинку. Тут можна взяти напрокат шезлонги і бунгало. Є де перекусити.

Ціна: шезлонг пн-чт - 100 грн., пт-нд - 150грн.; бунгало пн.-чт. - 500грн., пт.-нд. - 800грн.; басейн - 100 грн.

Адреса: ст.м. Гідропарк, пляж «Молодіжний»

 

Olmeca plage

Пляжний комплекс, де є все для хорошого відпочинку. На території знаходиться басейн, ресторани, бар, дитячий майданчик, пальми, пристань для яхт і багато іншого, що зробить відпочинок комфортним. Є різні види розваг.

Ціна: вхід безкоштовний; шезлонг пн.пт. - 200грн., сб.вс. - 400грн.

Адреса: ст.м. Гідропарк, за Венеціанським мостом

 

Південний Берег Києва

Клуб ПБК знаходиться на Трухановому острові. Можна взяти в оренду шезлонги. Парасольок на пляжі немає, тому не забудьте прихопити свою або ж можна сховатися від сонця на пляжній веранді. Тут часто проходять різні цікаві заходи. Є можливість зайнятися активними видами відпочинку.

Ціна: пн.-пт. - безкоштовно; п'ятниця вечір - нд. - 50грн.

Адреса: Труханів острів, 200 метрів вправо від Пішохідного моста

 

Дніпровська Рів'єра

Пляжний комплекс для гарного і приємного проведення часу. Є свій басейн. Можна орендувати шезлонг. У вихідні тут проводять різні концерти. Є гідроцикли та інші розваги для дорослих і дітей.

Ціна: вхід безкоштовний; шезлонг пн.-пт. - 200грн., сб.-нд. - 250грн.

Адреса: Жуків острів, вул. Лютнева, 65

 

 Вам сподобалось? Ви знаєте що робити :)