Де купити українське у Львові

Зміст:

SCLAD 

Нана Тенетко відкрила дизайнерський магазин SCLAD, де продає свій авторський одяг, прикраси, окуляри сумки та інші аксесуари. Продаються в магазині і різні авторські сувеніри. Пропонуються і вироби інших українських виробників. Тут можна купити багато цікавих і якісних українських речей. 

Адреса: вул.Юрія Дрогобича, 5 

 

Rhizome Store

Rhizome Store заснувала Таня Гулігас. Переважно пропонуються одяг і аксесуари. Власниця магазину ретельно підбирає товар. Rhizome Store - це виключно українські бренди, тільки якісні, з натуральних тканин, оригінальні і стильні. Тут можна придбати бренди UNGU, Leaf, Sea See You, Celestial Body, Inside U, Balcony Garment, Datura Parfums. 

Адреса: вул. Братів Рогатинців, 24 

 

Suburbeurope

Suburbeurope - це магазин жіночого одягу та аксесуарів. Одяг створений українськими дизайнерами, а прикраси всі ручної роботи. Тут можна купити унікальні і оригінальні речі. Магазин дуже цікавий, на стінах є поради як підібрати підходящий фасон, колір та інші корисні поради. 

Адреса: вул. Братів Рогатинців, 9 

 

MAYA Showroom

MAYA Showroom пропонує оригінальні прикраси зі скла, порцеляни, дерева та інших матеріалів, які створюються засновницею шоу-руму Майєю Котельницькою. Тут можна купити і одяг, сумки, аксесуари, пледи, ковдри ручної роботи, кераміку і інше. Бренди ретельно відбираються. 

Адреса: вул. Яна Жижки, 9 

 

GERBERY

Gerbery - це шоу-рум, де представлені українські бренди відомих і молодих дизайнерів. Пропонується одяг різних стилів, аксесуари, прикраси, сумки, краватки і багато іншого. Великий вибір цікавих і оригінальних речей. 

Адреси: вул. Свободи 5, ТЦ "Плазма", 2 поверх

 

Вам понравилось? Вы знаете что делать :)