Моторошні місця України

Зміст:

Містичні місця є на всій планеті і Україна не виняток. У нас теж є свої страшні місця, де панує моторошна атмосфера. Ця добірка для любителів полоскотати собі нерви. 

Вінницька психіатрична лікарня

Лікарня була побудована в 1897 році. Територія лікарні величезна. Є свій парк, де люблять гуляти місцеві жителі, годувати ручних білок і птахів, але сама будівля досить моторошна. З нею пов'язана велика кількість страшилок. У цьому місці проводилися експерименти над хворими, застосовувалися негуманні методи лікування. Пацієнти часто вмирали в цих стінах від страшних методів лікування. 

 

Тюрма на Лонцького 

Тюрма на Лонцького у Львові сьогодні є музеєм-меморіалом жертв окупаційних режимів. У 1890 році з'явилася будівля казарм, пізніше до нього була прибудована в'язниця. Використовувалася для політичних в'язнів. Її використовували поляки, нацисти, а пізніше і радянський режим. Тут відбувалися страшні події. 

 

Кладовище з вампіром 

В Івано-Франківську є старовинне кладовище. Існує легенда про те, що в цьому місці похований справжній вампір. Був ряд випадків загадкових смертей, коли знаходили сліди укусів на шиї. Після того, як випалили могилу вампіра, все припинилося. 

 

Зелений театр

Покинутий Зелений театр в Києві дуже страшне місце, яке оповите таємницями, легендами і загадками. Це цілий комплекс з підземними ходами і тунелями. Жахливі історії пов'язні з цим місцем. А ще подейкують, що тут любив гуляти майстер містики Булгаков. 

 

Ставка Гітлера «Вервольф»         

У Вінницькій області знаходиться ставка Гітлера. Перед її будівництвом Гітлер радився з екстрасенсами і астрологами щодо місця. Кажуть, що тут дуже погана аура. Будували її радянські військовополонені, які були вбиті після цього. За загадкових обставин загинули і німецькі інженери. 

 

Поляна Громовіще    

У Житомирській області знаходиться аномальна зона - поляна Громовіще. Вона притягує блискавки під час грози. Місцеві жителі кажуть, що тут виходить світло в нічний час, як з прожектора. На галявині люди себе почувають дуже погано. Вчені знайшли залишки ідола і кам'яних плит на Громовіщі.

 

Вам сподобалось? Ви знаєте що робити :)