Мальовничі міста України

Зміст: 

Кам'янець-Подільський

Кам'янець-Подільська фортеця відома не тільки в Україні, а й далеко за її межами. Вона стала візитною карткою міста. Фортеця – це оборонна споруда, яка була зведена в XIV столітті. У місті є багато інших цікавих і гарних місць. Це місто-музей. Щорічно тут проводиться видовищний фестиваль повітряних куль. Туристу тут є на що подивитися. 

 

Чернівці

Місто Чернівці по праву займає гідне місце серед найбільш мальовничих міст України. Чернівецький національний університет відомий у всьому світі. У минулому був Резиденцією митрополитів. Сьогодні чудовий архітектурний ансамбль приваблює туристів з різних країн. Неймовірно красиве місто, яке варто побачити. 

 

Луцьк

Луцьк - це стародавнє місто з прекрасною архітектурою і мальовничою природою. Символом міста є Луцький замок або замок Любарта, який один з найстаріших і найбільш збережених замків України. У місті багато прекрасних храмів, монастирів і іншої цікавої архітектури. Луцьк порадує гостей своїми затишними, акуратними і красивими вуличками. 

 

Івано-Франківськ

Івано-Франківськ - це культурний центр України. Одне з найбільш романтичних міст країни. Тут можна гуляти годинами, так як Івано-Франківськ має особливу атмосферу, чудові парки, сквери та цікаву архітектуру. Це старовинне і дуже чарівне європейське містечко. 

 

Запоріжжя

Запоріжжя прославили козаки і Запорізька Січ. Жили козаки на острові Хортиця, який знаходиться в межах міста і є великим островом річки Дніпро. Сьогодні Хортиця є Національним історико-культурним заповідником, де можна познайомитися з життям і побутом українських козаків. Крім цього, місто і само по собі дуже цікаве. 

 

Львів

Одне з найкрасивіших міст України, яке обов'язково потрібно відвідати. Старовинні храми, замки, прекрасна архітектура, а так само дивовижна атмосфера приваблюють туристів з усього світу. Львів одне з найпопулярніших туристичних міст України.

 

Вам сподобалось? Ви знаєте що робити :)